Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

08fri.Masters - Tyngdlyftning +35 år

Skapad av
08fri.Masters (1)
Arrangörsinformation: 08fri.Masters är ett landstingsfinansierat projekt som vill använda veteranfriidrotten för att förebygga psykisk och fysisk ohälsa bland äldre. Genom Stockholms friidrottsklubbar erbjuder vi rolig och allsidig träning för dig som är +35 år och uppåt. Förutom den stora variationen som friidrottens grenar erbjuder innehåller träningen också rörlighet, styrka och koordination. Du tränar tillsammans med andra och gruppsammanhållningen är stor och ger inspiration och stöd. Du behöver inte ha tränat friidrott som ung för att börja när du är äldre.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: jenny.akervall@telia.com
FaR-ansvarig Telefon: 070-690 42 79
FaR-erbjudande: 08fri.Masters erbjuder en mängd gratis träningar och föreläsningar, se vår hemsida för aktuella aktiviteter.

Beskrivning

Prova tyngdlyftning för +35 år. Stockholms friidrottsförbunds projekt 08fri.Masters bjuder in alla över 35 år att lära sig de praktiska grunderna i tyngdlyftning med Linda Tham och Stefan "Bubben" Reijer. Träningen äger rum på Bosön, Lidingö, onsdagar kl 20.00-21.15 med start 24 april. Övriga onsdagar är 1/5, 8/5, 15/5, 22/5 och 29/5.
Träningen anpassas efter var och ens individuella kapacitet. 08fri.Masters bjuder på utbildningen och entrén till Bosön. Anmälan till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Specifika detaljer

Intensitet Hög
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Lidingö
Bosön, 18147