Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Ridterapi - Stark med häst

Skapad av
Ridterapi Stark med häst (1)
Arrangörsinformation: Ridterapi-Stark med häst startades i december 2019 av leg. fysioterapeut, socionom och cert. ridterapeut Rita Schulte Stukenborg. Vi erbjuder hästunderstödd terapi och fysioterapi på hästryggen till barn, unga och vuxna med eller utan funktionsvariation. I samarbete med vara partners kan vi erbjuder stor variation av utbildade, lugna terapihästar som även du utan förkunskaper kan känna dig trygg med. Vi träna alltid utomhus i fantastisk natur. Vi erbjuder även träning och upplevelsepedagogik till grupper och familjer. Hos oss kan du träna till exempel koordination, kondition, styrka och balans genom att sitta på den skrittande hästen och utför bland annat rörelseövningar under handledning av fysioterapeuten Rita på hög eller lag nivå efter just dina förutsättningar. Hos Ridterapi-Stark med häst skapar vi ett individuellt träningsupplägg till varje deltagare där du har möjlighet att träna och samtidigt uppleva djur och natur på ett unikt sätt. Vi erbjuder även halv och heldagsaktiviteter för grupper och familjer (vänligen se hemsida).
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: starkmedhast@gmail.com
FaR-ansvarig Telefon: 076 868 1386
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 600
Ordinarie kostnad per månad (kr): 2400
Ordinarie kostnad per termin (kr): 7000
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 7000
FaR-erbjudande: Prova på 250kr

Beskrivning

Hos oss kan du träna till exempel koordination, kondition, styrka och balans genom att sitta på den skrittande hästen och utför bland annat rörelseövningar under handledning av fysioterapeuten Rita på hög eller lag nivå efter just dina förutsättningar (det kräva inga förkunskaper).
Hos Ridterapi-Stark med häst skapar vi ett individuellt träningsupplägg till varje deltagare där du har möjlighet att träna och samtidigt uppleva djur och natur på ett unikt sätt. Vi erbjuder även halv och heldagsaktiviteter för grupper och familjer (se hemsida).

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Flerfunktionsnedsättning, Rullstol, Rullator, Hörselnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, Synnedsättning
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska, Tyska,
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 7-9 år, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år, Familj
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Solna
Åsvägen 4, 16953 Solna