Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Return to Nature AB - Medicinsk qigong

Skapad av
Return to Nature AB (1)
Arrangörsinformation: Return to Nature AB erbjuder naturterapi/skogsbad och medicinsk qigong, både enskilt och i grupp, till barn, ungdomar, vuxna och seniorer. Aktiviteterna har stärkande och balanserande effekt på fysisk, psykisk och mental hälsa. Angivna priser avser gruppträning. Kontakta oss för mer information och bokning av enskild träning.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: annstein@returntonature.se
FaR-ansvarig Telefon: 0707-989868
Reception: Ej bemannad
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 170
Ordinarie kostnad per månad (kr): 640
Ordinarie kostnad per termin (kr): 2300
Ordinarie kostnad per år (kr): 3950
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1600
FaR-erbjudande: Vi erbjuder alla deltagare med FaR ett personligt samtal utan extra kostnad och 10% rabatt på våra ordinarie priser.

Beskrivning

Qigong, där ”qi” står för livskraft eller energi och ”gong” för metod, är en träningsform där man genom avslappning, naturlig andning och naturliga rörelser tillför livsenergi (qi) till kroppen.
Seniorqigong är en passande träning för dig som vill bibehålla och förbättra din spänst, balans och vitalitet. Dess kombination av stillhet och rörelse är välgörande för både den fysiska och mentala hälsan och ökar kroppens förmåga till självläkning och återhämtning.
Qigongen motverkar åldrandeprocesserna, stärker hjärnfunktioner och immunförsvaret, stimulerar och stärker muskler, leder och senor, förbättrar energi- och blodcirkulation samt motverkar nedstämdhet, verk och sömnlöshet.
Man tränar både kropp och sinne. Rörelserna är lugna och mjuka och utförs stående. De varvas med stunder av avslappning och stillhet. Inga krav på varken god kondition eller förkunskaper. Du deltar på dina egna villkor och vilar när du behöver. Alla pass avslutas med självmassage. Aktiviteten genomförs i små grupper på max 6 personer med möjlighet till att hålla avstånd. Kontakta oss för mer information om enskild träning.

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Rullator
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Ryska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Ekerö
Ekuddsvägen 12, 17834