Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

House of Shapes - Pilates

Skapad av
House of Shapes (4)
Arrangörsinformation: Ett nytt sätt att träna! Ett roligare sätt att träna! Ett mer kreativt sätt att träna! House of Shapes är en träningsanläggning med funktionell träningsyta, fria vikter, cardioavdelning med crosstrainers, löpband, cyklar och roddmaskiner samt en avdelning med styrketräningsmaskiner. Vi har också ett rikt utbud av gruppträning, bland annat Core, BodyPump™, Funktionell träning samt en rad olika dansklasser som BalletBar, Hiphop, Latin,House och mycket mer. Bli medlem och ta del av det breda utbudet!
Certifierad: Ja
Hemsida: houseofshapes.se
FaR-ansvarig E-post: dans@houseofshapes.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-0909119
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Mån-tors 06.30-22.30 Fredag 06.30-20.00 Lördag 09.00-18.00 Söndag 09.00-21.00 Reducerade öppettider sommartid, långhelger & röda dagar. Se nyheter för exakta tider.
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 200
Ordinarie kostnad per månad (kr): 499
Ordinarie kostnad per termin (kr): 2994
Ordinarie kostnad per år (kr): 5489
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1800
FaR-erbjudande: För dig som kanske inte tränat på länge, som bara vill ta det lite lugnare, eller behöver lugn rehabilitering efter en skada. Klasserna passar även dig som är lite äldre och vill träna mjukt. Med det här kortet tränar du vardagar 06:30 – 15:00 och har tillgång till både gymmet och all gruppträning på schemat innan kl 15:00. PRIS: 349 KR/MÅN Ingen bindningstid. 2 månaders uppsägningstid. OBS! Vi förbehåller oss rätten att ändra schemat under terminen. Tisdagar 09:30 – Pilates Light med Adam Scott Träningsformen är skonsam för dig som vill komma igång på ett milt och behagligt sätt. Klassen fokuserar på balans, teknik, flexibilitet och styrka. Den passar alla åldrar och du utmanar dig själv så mycket du vill och orkar. Torsdagar 09:30 – Cirkel Light med Viktor Walden En klass med funktionell träning för både nybörjare och avancerade, med inriktning på hållning och skadereglering. Du lär dig övningar som är lätta att göra var du än är!

Beskrivning

Pilates!
Träningsformen är skonsam för dig som vill komma igång på ett milt och behagligt sätt. Klassen fokuserar på balans, teknik, flexibilitet och styrka. Den passar alla åldrar och du utmanar dig själv så mycket du vill och orkar.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södermalm/Gamla Stan, --Stockholm
Hornsgatan 103, 11728 Stockho,m