Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Norrtälje Naturcentrum - Naturguidning

Skapad av
Norrtälje Naturcentrum (1)
Arrangörsinformation: Norrtälje Naturcentrum arbetar med naturen och dess positiva effekter på människors välbefinnande. Skogen, trädgården, gården och markerna är vår arena - friluftsliv är metoden.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: susanne@norrtaljenaturcentrum.se
FaR-ansvarig Telefon: 073-8341783
FaR-erbjudande: FaR-aktiviteterna utformas utifrån deltagarna. Kostnaderna för aktiviteterna varierar beroende på vilken projektfinansiering som finns för tillfället. Vi erbjuder gratis introduktionssamtal där vi tillsammans kan resonera om vilka möjligheter som finns för just dig.

Beskrivning

Norrtälje Naturcentrum har lång erfarenhet av att använda friluftslivet och utomhuspedagogik för att skapa förutsättningar för att människor, unga som gamla, ska må bra i kropp och själ. Naturen har många positiva effekter på vårt välbefinnande. Vi leder aktiviteter i naturen som är anpassade efter deltagarnas förmåga och intressen. Hör av er till oss så berättar vi mer! Vi driver olika hälsofrämjande projekt som alla är kopplade till utomhusaktiviteter. För att nämna några exempel: odling, utomhusmatlagning, naturguidning, snöskoturer, gärdesgårdsbygge, dagläger, skogsteknik etc.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Hörselnedsättning, Synnedsättning
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska, Tyska,
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 6-9 år, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år, Familj, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Norrtälje
Färsna Gård 1, 76173 Norrtälje

Film