Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

FYSSforum - Alla Kan Gympa

Skapad av
FYSSforum Stockholm AB (4)
Arrangörsinformation: FYSSforum är en fysioterapi- och friskvårdsmottagning med inriktning mot en hälsofrämjande och fysiskt aktiv livsstil. Aktiviteterna bedrivs i två olika lokaler på Södermalm (se respektive aktivitet för adress) och erbjuder träning anpassad för olika behov, i små grupper med personligt bemötande. Utbudet innefattar ledarledd gruppträning/gympa på kom-igång-nivå och lugna aktiviteter som StolYoga, Kroppskännedomsträning och Tai Chi. All gymnastik och träning leds av FaR-ledarcertifierad leg fysioterapeut. FYSSforum arrangerar även föreläsningar och utbildningar inom områdena fysisk aktivitet, viktreduktion, stresshantering, fallprevention mm och ger kurser i HLR, hjärt-lungräddning, och Första Hjälpen. Lokalerna är försedda med eller har tillgång till hjärtstartare. Vi är anslutna till Epassi/Min friskvård, ActiWay och Wellnet.
Certifierad: Ja
Hemsida: www.fyssforum.se
FaR-ansvarig E-post: info@fyssforum.se
FaR-ansvarig Telefon: 0760-164182
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Receptionen på SAGA, Mariatorget 5: Måndag-Torsdag 06.30-22.00 Fredag 06.30-20.00 Lördag-Söndag 09.00-18.00 FYSSforums aktiviteter där ligger på fredagar. * Receptionen på Tellus Fritidscenter (Lignagatan 8): Vardagar 9-16
FaR-erbjudande: Med FaR erbjuder vi en gång gratis prova-på på valfri aktivitet. Gäller nya kunder, och vid ett tillfälle, kan ej kombineras med andra rabatter.

Beskrivning

För dig som tycker om att röra dig i takt med musik! Gympapass på kom-i-gång-nivå till svängig musik på rimlig ljudnivå, med konditions-, rörelse-, balans- och styrketräning samt en hel del koordinationsövningar. Passet är skapat och leds av leg fysioterapeut. Ett allsidigt pass med danskänsla, välgörande för hela kroppen - du har roligt under tiden och känner dig skönt stärkt efteråt!
Tid: Fredagar kl 13.30-14.30
Pris: Klippkort 1500 kr/10 ggr, dropin 180 kr.
Instruktör: Leg fysioterapeut
Lokalen är tillgänglig för alla. Liten grupp, 12-15 personer. I detta pass behöver du kunna gå utan stöd och helst kunna ta dig ner på matta på golvet.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Danska, Engelska, Svenska, Tyska,
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södermalm/Gamla Stan, --Stockholm
Mariatorget 5, 11848