Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

STC Hägersten Västberga - Styrketräning

Skapad av
STC Hägersten Västberga (1)
Arrangörsinformation: Med ett brett träningsutbud i en anda som präglas av glädje, passion och gemenskap sätter vi alla människor i alla åldrar i rörelse. Vår drivkraft är passionen för träning och en bättre folkhälsa, vilket ger ett längre och lyckligare liv för fler. Alla som arbetar på våra anläggningar (receptionister, instruktörer och personliga tränare) är där för din skull och kan svara på frågor och hjälpa till. Hos oss är det alltid rent och fräscht, sällan kö till utrustningen och en skön atmosfär där alla passar in. Vi vet att om träningen finns nära så är chanserna att du kommer i gång mycket större! Vi finns på många platser i Stockholm för att du ska ha nära till träningen. Dessutom har vi öppet alla dagar klockan 05.00 – 23.00 för medlemmar. Träning kan göra underverk för din hälsa! Genom fysisk aktivitet kan du både förebygga och behandla många sjukdomar. På STC får du som blivit ordinerad Fysisk aktivitet på recept, FaR®, rabatterat pris på din träning. Fysisk aktivitet på recept innebär att legitimerad vårdpersonal ordinerar fysisk aktivitet. Aktiviteten blir en del av behandlingen och anpassas efter dina egna förutsättningar och önskemål. Det finns stort vetenskapligt stöd för att Fysisk aktivitet på recept (FaR®) fungerar. De positiva effekterna får du oavsett ålder eller tidigare träningsvana. Det är alltså aldrig för sent att börja röra på dig. Du som är otränad kommer snabbt att bli fysiskt starkare.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: emelie.svensson@stc.se
FaR-ansvarig Telefon: 010 - 457 82 11
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Måndag - Torsdag kl 10-19.00 Fredag 10-18.00 Lördag 10-13:00 Söndag 15-19:00
FaR-erbjudande: FaR-kortet kostar 249 kr / månad och är ett löpande medlemsavtal med 2 månader uppsägningstid. Medlemskapet ger dig tillgång till gym-, kondition- och gruppträning på alla våra klubbar i Sverige. Rabatten gäller på alla våra gym och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Köp FaR®-kortet på ett bemannat gym med reception eller online på vår hemsida. Obs! Du måste visa receptet kommer från ansvarig vårdgivare när du hämtar ut kortet på bemannad klubb med reception. Efter 12 månader måste nytt recept visas upp för att få behålla rabatten.

Beskrivning

Prisvärd styrketräning nära dig, träna själv i gymmet eller få hjälp av våra personliga tränare.

Gymmet är utrustat med styrkemaskiner, konditionsmaskiner, balansredskap och fria vikter.

Detta gym har ledarledd gruppträning i sal, besök anläggningens hemsida eller kontakta reception för passupplägg och aktuellt schema.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Balans
Aktivitetsform Ej ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 13-15 år, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Hägersten-Liljeholmen, --Stockholm
Västbergavägen 4, 126 30

Film