Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Puls & Träning Råsunda - Gym

Skapad av
Puls & Träning Råsunda (1)
Arrangörsinformation: Vi vet att om träningen finns nära så är chanserna att du kommer i gång mycket större! Dessutom har vi öppet alla dagar klockan 05–23. Eftersom våra gym har en begränsad yta väljer vi att fylla dem med träning! Vi har därför ingen reception med personal, istället använder vi ytan så effektivt som möjligt, utan att det blir för trångt. Alla som arbetar på våra anläggningar (gymvärdar, instruktörer och personliga tränare) är där för din skull och kan svara på frågor och hjälpa till. Hos oss är det alltid rent och fräscht, sällan kö till utrustningen och en skön atmosfär där alla passar in.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: info@pulsochtraning.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-549 00 600
FaR-erbjudande: Träning kan göra underverk för din hälsa! Genom fysisk aktivitet kan du både förebygga och behandla många sjukdomar. På Puls & Träning får du som blivit ordinerad Fysisk aktivitet på recept, FaR®, rabatterat pris på din träning. Fysisk aktivitet på recept innebär att legitimerad vårdpersonal ordinerar fysisk aktivitet. Aktiviteten blir en del av behandlingen och anpassas efter dina egna förutsättningar och önskemål. Det finns stort vetenskapligt stöd för att Fysisk aktivitet på recept (FaR®) fungerar. De positiva effekterna får du oavsett ålder eller tidigare träningsvana. Det är alltså aldrig för sent att börja röra på dig. Du som är otränad kommer snabbt att bli fysiskt starkare. Din rabatt: FaR® 50 kr i rabatt på alla lokala årskort, 50% rabatt på inträdesavgiften (ord. pris 400 kr) samt 25% rabatt på 1 eller 3 PT-tillfällen. Rabatten gäller på alla våra gym och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast dig som inte haft ett aktivt medlemskap senaste 6 månaderna. FaR® tecknas på gymmet när vi är på plats och giltigt FaR®-intyg ska uppvisas. Gå in på respektive gymsida för att se dagar och tider.

Beskrivning

Prisvärd styrketräning nära dig, träna själv i gymmet eller få hjälp av våra personliga tränare. Gymmet är utrustat med styrkemaskiner, konditionsmaskiner, balansredskap och fria vikter.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ej ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Solna
Solnavägen 33, 169 41Solna

Film