region stockholmlogo xsmall

Focus Träning Täby AB - Gymträning

Beskrivning

Vi har öppet alla dagar kl 4-24 för medlemmar som kommer in med en tagg och en personlig kod. Under receptionens öppettider kan man komma och provträna en gång gratis själv i gymmet. Vid tecknande av medlemskap i gymmet finns det möjlighet att med FaR boka en gratis gymintroduktion dagtid. Gymmet har två våningar med en trappa emellan. I gymmet finns olika redskap och fria vikter och gymmaskiner för styrka och kondition.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka
Aktivitetsform Ej ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Täby
Tillverkarvägen 7, 187 66
Skapad av
Focus Träning Täby AB (3)
Arrangörsinformation Focus gym i Arninge är ett hemtrevligt, familjärt och fullt utrustat gym som ligger i Täby. Det finns fria vikter och gymmaskiner för styrka och kondition. Gymmet består av två våningar med en trappa mellan. Det finns omklädningsrum med dusch. Det finns skåp som man kan låsa in sina värdesaker i om man tar med sig ett hänglås. Gymmet är öppet alla dagar 04:00-24:00 för medlemmar. Vi finns på Tillverkarvägen 7. Gratis parkering finns utanför gymmet.
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post info@focusarninge.se
FaR-ansvarig Telefon 0707710367
Reception Ej bemannad
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr) 200
Ordinarie kostnad per månad (kr) 490
Ordinarie kostnad per termin (kr) 3540
Ordinarie kostnad per år (kr) 5880
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) 1800
FaR-erbjudande 15% rabatt på gymmedlemskap och klippkort, samt på personlig träning. Personlig träning kostar till ordinarie pris 790kr för 1 timme. Möjlighet att få 1 timmes gratis introduktion i gymmet dagtid vid tecknande av medlemskap.