World Class Slussen - Funktionell träning med Personlig Tränare

Beskrivning

Vi ser hela människan! Din personliga tränare finns till för att motivera, hjälpa och stötta dig så att du når dina hälsomål utifrån dina förutsättningar och behov. Du får hjälp med programupplägg i kost och träning, teknik, rehabilitering, övningar och inställningar av maskiner. Utifrån dina mål och delmål som ni tillsammans sätter, skräddarsys ett program bara för dig. Du träffar en expert inom hälsoområdet. Personkemi är viktigt! Det är viktigt för oss att du får en personlig tränare du trivs med. Och vice versa. Därför får du alltid träffa din personliga tränare för en konsultation om 60 minuter innan ni börjar träna tillsammans. Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand.

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Rullator, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södermalm/Gamla Stan, --Stockholm
Hornsgatan 16, 11820
Skapad av
World Class Slussen (8)
Arrangörsinformation World Class Slussen är en trevlig träningsanläggning som ligger bara ett stenkast från Slussens T-banestation. Vi har ett fullt utrustat gym, gruppträningssalar, ett varierat träningsutbud och generösa öppettider. Hos oss kan du träna på egen hand med styrkemaskiner, löpband, crosstrainer samt fria vikter eller med PT som har FaR-kompetens. Vi tycker att alla ska kunna träna och vi strävar efter att underlätta för våra medlemmar så mycket som möjligt. Kom gärna förbi så bjuder vi på en kopp kaffe och en personlig visning.
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post anna-maj.velander@arbetslivsresurs.se
FaR-ansvarig Telefon 070 828 12 77
Reception Bemannad
Receptionens öppettider månd – torsd kl.10.30 – 18.30 fred kl.10.30 – 17.00 lörd kl. 9.30 – 13.30
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr) 170
Ordinarie kostnad per månad (kr) 369
Ordinarie kostnad per år (kr) 4428
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) 1499
FaR-erbjudande Per månad 250 kr, 3 månader 750 kr, 12 månader 3000 kr