Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

World Class Slussen - Hiit 45 min

Skapad av
World Class (11)
Arrangörsinformation: Vår ambition är att erbjuda rolig och lättillgänglig träning av hög kvalité i Stockholm City. Vi tycker att alla ska kunna träna och vi strävar efter att underlätta för våra medlemmar så mycket som möjligt. Hos oss kan du vid bemannade tider ta en kaffe och hyra handduk. Ibland har vi temaveckor med olika prova-på aktiviteter. Varmt välkommen in till oss!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: bea.ahlperby@arenakoncernen.se
FaR-ansvarig Telefon: 073-384 41 64
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Mån-Tor: 07.30 – 20.00 Fredag: 07.30 – 18.00 Lördag: 09.30-15.30 Söndag: 12.00 – 18.00 (Slussens anläggning är obemannad i receptionen under söndagar)
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 170
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1395
FaR-erbjudande: För dig med recept har vi 3 månaders medlemskap för 957 kr. Du kan även betala månadsvis med 319 kr/mån. Du kan även köpa personlig träning till rabatterad pris. Ingen anslutningsavgift tillkommer.

Beskrivning

Hiit är en högintensiv träningsform med intervaller. Du kan anpassa intensiteten efter din egen dagsform, dina egna mål och behöver inte jämföra dig med andra deltagare. Övningarna är funktionella och handlar om att stärka upp kroppen inifrån och skapa en stabilitet och styrka runt ryggrad och inre kärna för att minska skaderisken runt dessa områden. Varje rörelse utmanar kroppen på alla plan och man tränar flera muskler samtidigt.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södermalm/Gamla Stan, --Stockholm
Hornsgatan 16, 11820