Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Focus Träning Täby AB - Mammaträning

Beskrivning

Mammaträning finns som personlig träning på Focus Arninge. Den personliga träningen är dagtid med FaR-ledare Helena Langhard. En timmes personlig träning kostar 587 kr med FaR.

Mammaträning är anpassad, skonsam och uppbyggande träning för alla mammor. Vi anpassar träningen för såväl otränad som dig som kommit igång med din träning. Träningen riktar sig till nyblivna mammor som vill börja träna eller som vill komma igång igen med sin träning.

Med hjälp av redskap och vår egen kroppsvikt tränar vi rörlighet, stabilitet, styrka och kondition. Vi gör knipövningar och magövningar som stärker de inre magmusklerna. Med mammaträning påbörjar du återhämtningen efter graviditeten och bygger upp en stark kropp. Vi arbetar med funktionella rörelser som gör dig stark i din vardag som nybliven mamma. Din bebis är välkommen att följa med.

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Kondition, Styrka
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Endast kvinnor

Område

Täby
Tillverkarvägen 7, 187 66
Skapad av
Focus Träning Täby AB (5)
Arrangörsinformation: Focus Arninge är ett fullt utrustat gym som ligger i Arninge i Täby. Det finns fria vikter och gymmaskiner för styrka och kondition. Gymmet består av två våningar med en trappa mellan. Det finns omklädningsrum med dusch. Det finns skåp som man kan låsa in sina värdesaker i om man tar med sig ett hänglås. Gymmet är öppet alla dagar 05:00-23:00 för medlemmar. Vi finns på Tillverkarvägen 7. Gratis parkering finns utanför gymmet.
Certifierad: Ja
Hemsida: focusarninge.se
FaR-ansvarig E-post: info@focusarninge.se
FaR-ansvarig Telefon: 0707710367
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Receptionen är bemannad tisdag-fredag kl 11.00-13.30, samt måndag kl 18-19. Telefontiderna är samma som receptionstiderna. Telefonnummer växel: 08 68 45 68 00.
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 150
Ordinarie kostnad per månad (kr): 490
Ordinarie kostnad per termin (kr): 3540
Ordinarie kostnad per år (kr): 5880
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1500
FaR-erbjudande: 15% rabatt på gymmedlemskap och klippkort, samt på personlig träning med FaR-ledare Helena Langhard. Personlig träning kostar till ordinarie pris 690kr för 1 timme. Möjlighet att få 1 timmes gratis introduktion i gymmet dagtid vid tecknande av medlemskap.