region stockholmlogo xsmall

Puls & Träning Älvsjö Station - Core

Beskrivning

Ett pass som bygger upp styrkan i bålen. Du kommer att arbeta med övningar som stärker upp de områden som oftast är försvagade, såsom mage, rygg, bröstrygg, rumpa och balans. Passet riktar sig till dig som vill bli starkare och få bättre kroppshållning och balans. Vi använder oss av egen kroppsvikt samt vissa redskap för att göra träningen mer utmanande.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Älvsjö, --Stockholm
Götalandsvägen 219, 12545
Skapad av
Puls & Träning Älvsjö Station (2)
Arrangörsinformation Vi vet att om träningen finns nära så är chanserna att du kommer i gång mycket större! Dessutom har vi öppet alla dagar klockan 05–23. Eftersom våra gym har en begränsad yta väljer vi att fylla dem med träning! Vi har därför ingen reception med personal, istället använder vi ytan så effektivt som möjligt, utan att det blir för trångt. Alla som arbetar på våra anläggningar (gymvärdar, instruktörer och personliga tränare) är där för din skull och kan svara på frågor och hjälpa till. Hos oss är det alltid rent och fräscht, sällan kö till utrustningen och en skön atmosfär där alla passar in.
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post alvsjostation@pulsochtraning.se
FaR-ansvarig Telefon 08-562 267 60
Reception Ej bemannad
FaR-erbjudande På Puls & Träning får du som blivit ordinerad Fysisk aktivitet på recept, FaR®, reducerat pris på din träning. Din rabatt: 50 kr/månad på alla gymkort och 50% på inträdesavgiften (ord. pris 400 kr). Du får även 25% rabatt på 1 eller 3 PT-tillfällen. Rabatten gäller på alla våra gym och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast dig som inte haft ett aktivt medlemskap senaste 6 månaderna. Läs mer: www.pulsochtraning.se/far/

Film