region stockholmlogo xsmall

IF Friskis&Svettis Lidingö - Core

Beskrivning

Finns även som Softpass, dvs bra för nybörjare. Gruppträning där fokus är att träna stabilitet och styrka i rygg/mage. Ligga, balansera, böja, rulla, klättra, hoppa. Core är grundträning som ökar din kroppskontroll genom övningar som utgår från våra naturliga rörelsemönster. Rygg, mage och sida är i fokus, men under passet får du också jobba med stabilitet i alla dina leder, din balans och rörlighet. Core passar dig som vill ha utmanande och funktionell träning, men kräver inga förkunskaper. Genom att träna upp din core får du en starkare och enklare vardag.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Hörselnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Lidingö
Stockholmsvägen 70, 181 42 Lidingö
Skapad av
Friskis & Svettis Lidingö (10)
Arrangörsinformation Friskis&Svettis Lidingö startade 1982 och är en ideell allmännyttig idrottsförening som erbjuder rörelseglädje och tillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Vi är anslutna till Riksidrottsförbundet och Svenska Friidrottsförbundet. Vårt främsta mål är att få så många som möjligt att röra på sig. Det gör vi genom att visa hur du på ett bra och lättsamt sätt kan nå styrka, kondition och rörlighet. Du har själv ansvar för din kropp och din träning. Det enda sättet att nå resultat är kontinuitet i träningen.
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post lena.akke@lidingo.friskissvettis.se
FaR-ansvarig Telefon 0704366615
Reception Bemannad
Receptionens öppettider Måndag-Torsdag 07:00-22:00 Fredag 07:00-19:00 Lördag 09:00-16:00 Söndag 09:00-18:00
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr) 150
Ordinarie kostnad per månad (kr) 595
Ordinarie kostnad per termin (kr) 2895
Ordinarie kostnad per år (kr) 3895
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) 1275
FaR-erbjudande För dig som fått träning på recept erbjuder F&S Lidingö ett skräddarsydd träningskort där anpassade aktiviteter ingår. En träff med utbildad FaRledare ingår när du kommer till oss. Pris 800 kr + medlemskap 150 kr/kalenderår. Gäller tre månader från inköpsdatum. Visa upp FaR-recept + leg. Recept Kontakta närmaste vårdcentral/husläkare för att få träning på recept. Aktiviteter som ordineras på recept och bedrivs utanför sjukvården ingår inte i högkostnadsskyddet för sjukvård. . .
IF Friskis&Svettis Lidingö - Core