Puls & Träning Spånga Centrum

Skapad av
Puls & Träning Spånga Centrum (2)
Arrangörsinformation: Vi vet att om träningen finns nära så är chanserna att du kommer i gång mycket större! Dessutom har vi öppet alla dagar klockan 05–23. Eftersom våra gym har en begränsad yta väljer vi att fylla dem med träning! Vi har därför ingen reception med personal, istället använder vi ytan så effektivt som möjligt, utan att det blir för trångt. Alla som arbetar på våra anläggningar (gymvärdar, instruktörer och personliga tränare) är där för din skull och kan svara på frågor och hjälpa till. Hos oss är det alltid rent och fräscht, sällan kö till utrustningen och en skön atmosfär där alla passar in.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: spangacentrum@pulsochtraning.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-410 771 61
Reception: Ej bemannad
FaR-erbjudande: FaR® 50 kr i rabatt på alla lokala årskort, 50% rabatt på inträdesavgiften (ord. pris 400 kr) samt 25% rabatt på 1 eller 3 PT-tillfällen. Rabatten gäller på alla våra gym och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast dig som inte haft ett aktivt medlemskap senaste 6 månaderna. FaR® tecknas på gymmet när vi är på plats och giltigt FaR®-intyg ska uppvisas. Gå in på respektive gymsida för att se dagar och tider.

Beskrivning

Med hjälp av hantlar, viktplattor, gummiband och egen kroppsvikt arbetar vi igenom de största muskelgrupperna. Våra instruktörer hjälper dig att hitta rätt belastning för de olika övningarna samt ger dig tekniktips under passets gång. Du väljer själv hur hårt du vill arbeta genom att anpassa belastning eller tempot. Ett enkelt och roligt sätt att förbättra både uthållighet och styrka i musklerna samtidigt som du lär dig grunderna i styrketräning med fria vikter.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Spånga-Tensta, --Stockholm
Spånga Torgväg 12, 16351

Film