Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Friskis&Svettis Södertälje - Cirkelfys Soft

Skapad av
Friskis&Svettis Södertälje (6)
Arrangörsinformation: Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Friskis&Svettis Södertälje har funnits sedan 1985 och är idag en förening med ca 4000 medlemmar, där ca 190 ideella funktionärer engagerar sig för din rörelseglädje! I vår stora lokal på Svalängsvägen 1, i södra. Har vi gruppträningslokaler samt ett generöst gym som innefattar en klättervägg. Här erbjuder vi rolig träning med högkvalitet, både för dig som nyss börjat träna och för dig som tränat länge. Anläggningen är tillgänglighetsanpassad.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: Malin@sodertalje.friskissvettis.se
FaR-ansvarig Telefon: 08 - 509 063 27
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Måndag 06:00-21:30 Tisdag 06:00-21:30 Onsdag 06:00-21:30 Torsdag 08:00-21:30 Fredag 06:00-18:00 Lördag 08:30-18:00 Söndag 08:30-20:30
FaR-erbjudande: Friskis&Svettis Södertälje har ett rabatterat träningskort för dig med fysisk aktivitet på recept. Kortet gäller för hela F&S Södertäljes ordinarie träningsutbud med ca 70 pass i veckan att välja på. FaR-kortet kostar 850 kr och gäller i tre månader från inköpsdatum. Utöver detta behöver du medlemskap på 200 kr/kalenderår.

Beskrivning

Cirkelfys soft
Funktionell styrketräning i skönt tempo på din nivå.

På Cirkelfys soft tränar du uthållig styrka, stabilitet, rörlighet, koordination och balans för hela kroppen. Passet passar extra bra för dig som är ovan vid styrketräning, vill träna uppbyggande eller ha ett återhämtningspass. Här finns det gott om tid till varje övning, så du hinner fokusera och hitta rätt i känsla, rörelse och teknik.


Cirkelfys soft är uppbyggt av stationer med olika redskap och med din egen kroppsvikt. Övningarna tränar din kropp för sånt den är gjord för, som att kunna sträcka, böja, dra, trycka och rotera. Inte minst de viktiga kvaliteérna som balans och stabilitet. Här jobbar stora delar av kroppen i varje övning.


Passet börjar med en teknikgenomgång där ledaren går igenom alla övningar. Kom i tid – den får du inte missa. Efter uppvärmning är det dags för tre varv i cirkeln. Ledaren, musiken och gruppen peppar dig genom passet. Du tränar i ditt eget tempo och behöver inte tänka på takten i musiken. Fokuserat och uppbyggande för hela kroppen.

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Hörselnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 6-9 år, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södertälje
Svalängsvägen 1, 15138