Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

World Class Alvik - Funktionell Cirkel

Beskrivning

Klassisk cirkelträning där du genom olika stationer och olika övningar tränar kroppen i intervaller. Du kan anpassa intensiteten efter din egen dagsform, dina egna mål och behöver inte jämföra dig med andra deltagare. Funktionell träning handlar om att stärka kroppen inifrån och skapa en stabilitet och styrka runt ryggrad och kärna för att minska skaderisken i dessa områden.Varje rörelse utmanar kroppen på alla plan och man tränar flera samarbetande muskelgrupper samtidigt. Både redskap och kroppen som belastning förekommer.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 13-15 år, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Bromma, --Stockholm
Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma
Skapad av
Worldclass (31)
Arrangörsinformation: Vår ambition är att erbjuda rolig och lättillgänglig träning av hög kvalité. Vi tycker att alla ska kunna träna och vi strävar efter att underlätta för våra medlemmar så mycket som möjligt. Vi har lånehanddukar, ekologiska produkter i duschen, vi bjuder alltid på kaffe och frukt och vid vissa arrangemang serverar vi frukost. På vissa anläggningar erbjuder vi barnpassning och massage.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: bea.ahlperby@arenakoncernen.se
FaR-ansvarig Telefon: 073-384 41 64
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Mån-Tor: 07.30 – 20.00 Fredag: 07.30 – 18.00 Lördag: 09.30-15.30 Söndag: 12.00 – 18.00 (Slussens anläggning är obemannad i receptionen under söndagar)
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 170
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1395
FaR-erbjudande: För dig med recept har vi 3 månaders medlemskap för 957 kr. Du kan även betala månadsvis med 319 kr/mån. Du kan även köpa personlig träning till rabatterad pris. Ingen anslutningsavgift tillkommer.