Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Friskis&Svettis Nynäshamn - Cirkelgym HIT

Skapad av
Friskis & Svettis Nynäshamn (22)
Arrangörsinformation: Välkomna till Friskis&Svettis Nynäshamn! Friskis&Svettis drivs av en enkel grundidé - att det ska vara lustfullt att träna. Hos oss är alla välkomna att träna efter sina egna förutsättningar och uppsatta mål. Det finns ramp vid entrén och stora utrymmen i korridorer och övriga lokaler. Det finns ramp, en enskild dusch och duschstol på både herrarnas och damernas omklädningsrum. Vi har också tre handikappstoaletter, en i vardera omklädningsrum samt en utanför damernas. Varmt välkommen!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: yvonne@nynashamn.friskissvettis.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-52012020
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: se hemsidan: http://friskissvettis.se/nynashamn
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 110
Ordinarie kostnad per månad (kr): 800
Ordinarie kostnad per termin (kr): 2100
Ordinarie kostnad per år (kr): 3400
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 990
FaR-erbjudande: FaR-kort, gäller 3 mån, inkl 1 gyminstruktion 800 kr. Medlemskort tillkommer (150 kr per kalenderår ) FaR-kortet går att förnya en gång per person och år, förutsatt att receptet gäller.

Beskrivning

Kombinera styrketräning i gymmaskiner med raka och svettiga konditionsövningar. Släng på gruppkänsla och tryck gasen i botten. På Cirkelgym HIT kan du verkligen maxa. Här tränar du hela kroppen med gymmaskiner, kroppsviktsövningar och ibland även redskap som kettlebells, bollar och gymband. Tempot är högt!
Du utmanar din uthålliga styrka och siktar mot en hög puls. Cirkelgym HIT ställer krav på din fysiska kapacitet och din viljestyrka.
Passet börjar med en teknikgenomgång där ledaren går igenom alla övningar. Efter uppvärmning är det dags att köra järnet. Ledaren coachar och peppar dig genom passet. Den högintensiva känslan kommer av både övningar och ledarskapet. Du behöver inte tänka på takten i musiken. Det är bara att kötta! Passet är 55 minuter.

Specifika detaljer

Intensitet Hög
Träningsform Styrka
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 13-15 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Nynäshamn
Telivägen 16, 149 41