Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Curves Haninge - Cirkelträning

Skapad av
Curves Haninge (1)
Arrangörsinformation: Curves vänder sig enbart till kvinnor för att ge dem en supportande miljö att förbättra sin hälsa i. En träningscoach finns i cirkeln som peppar och ser till att man gör rätt. Det personliga mötet är viktigt för oss, därför inleder vi alltid med ett samtal (fitnessprofil) innan man skriver in sig som medlem. Vi kommer överens om träningsmålen som vi sedan följer upp en gång i månaden. Vår rekommendation är att träna 3 gånger i veckan för att se resultat inom en nära framtid och för att få in det som en rutin i sin vardag.
Certifierad: Ja
Hemsida: www.curves.eu/se
FaR-ansvarig E-post: lena.helgstedt@curves-sverige.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-777 10 03
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Måndag: 08.30-12.00 & 16.00-20.00 Tisdag: 09.00-12.00 & 15.30-19.00 Onsdag: 08.30-12.00 & 16.00-20.00 Torsdag: 09.00-12.00 & 15.30-19.00 Fredag: 08.30-12.00 & 15.30-18.00 Lördag: 09.00-12.00
FaR-erbjudande: Gratis serviceavgift. 0kr (ordinarie pris 1395kr). Andra erbjudande kan förekomma.

Beskrivning

Curves cirkelträning kombinerar styrketräning med konditionsträning och stretching - drop-in, ingen tidsbokning, allt på bara 30 minuter – för att bygga upp muskler, öka ämnesomsättningen, bränna mer fett och tona kroppen. Den är säker och effektiv för kvinnor i alla åldrar och på alla fitnessnivåer och du tränar i en avslappnad och trevlig miljö. Genom att bli starkare, öka din flexibilitet och arbeta för att förebygga skador gör du dig redo för en friskare, mer aktiv framtid. Du tränar alla större muskelgrupper och håller samtidigt din puls inom målzonen, och med en tränare som visar och motiverar dig vid varje träningspass kommer du säkert att nå dina träningsmål på nolltid. Oavsett om du vill få energi, tona kroppen eller gå ner i vikt kommer Curves-träningen att fungera för dig. Utrustningen är specialtillverkad för Curves och utformad för säkerhet, enkelhet och effektivitet. Den anpassas automatiskt till varje fitnessnivå. Utrustningen kombinerar fördelarna med konditionsträning och styrketräning med säkert hydrauliskt motstånd, vilket ger en effektiv träning och samtidigt skyddar ben och leder. Varje maskin är utrustade med CurvesSmart ® som är den senaste tekniken som gör att din träning tas till en högre nivå. All utrustning programmeras med din information, sedan beräknar CurvesSmart ® all din träningsdata och skapar lägesrapporter som visar din muskelstyrka, dina förbrända kalorier och hur nära du är att nå dina mål. Det är precis den kunskap och motivation du behöver för att få de resultat du vill ha.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år
Aktivitet för olika kön Endast kvinnor

Område

Haninge
G.Nynäsvägen 3G, Haninge (nära miomöbler), 136 47