Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

NGU Hälsa & Event - Bålstabilitet

Skapad av
NGU Hälsa & Event AB (5)
Arrangörsinformation: Friskvård i en lantlig miljö. Mitt namn är Claudia Wedemo är utbildare inom fallprevention, personlig tränare, judoinstruktör och gruppträningsinstruktör. Jag har mer än 18 års erfarenhet av friskvård. Jag brinner för att arbeta med all förebyggande arbete inom hälsa och trivs att vistas mer i naturen. NGU står för “never give up” och det påminner oss om att ge vår kropp den utmaning den behöver för att vi ska må optimalt och klara av våra vardagssysslor. Din säkerhet är viktigt och som kund är du försäkrad, NGU Hälsa & Event har ansvarsförsäkring samt besöksolycksfall via Folksam. Övrigt: du har fri parkering, tillgång av dusch och du har möjligheter att delta workshop.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: claudia@wedemo.se
FaR-ansvarig Telefon: 0733303077
Reception: Ej bemannad
Receptionens öppettider: Telefon tid 08-16 undantag när aktivitet pågår, då är telefonen av stängd. Lämna meddelande via telefon eller skicka epost claudia@wedemo.se så återkommer jag till dig.
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 250
Ordinarie kostnad per månad (kr): 690
Ordinarie kostnad per termin (kr): 3450
Ordinarie kostnad per år (kr): 6900
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 2500
FaR-erbjudande: 10 % av ordinarie pris.

Beskrivning

All träning bedrivs utomhus på grund av Covid-19. En träningsform där främst mage och rygg tränas. Bålstabilitet innehåller ofta moment där de djupare magmuskellagren används som är viktigt för att förebygga ryggproblem. Träningen kan ske med eller utan hjälpmedel (ex balansboll eller gummiband) och ökar även kroppskontrollen. Lugn träningsform som tränas efter egen förmåga. Passar många med inslag av tuffa styrkeövningar.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka, Rörlighet
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Engelska, Portugisiska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Vallentuna
Mörbytorpsvägen 307, 186 94