Sökmeny

Yogobe - Yoga

Beskrivning

Välkommen till Yogobe!

Vi är störst i Norden inom yoga, meditation, träning och hälsa online. Tillsammans med ledande instruktörer och experter guidar vi dig genom klasser och träningsprogram som möter just dina behov i vardagen.

Vi har ett brett utbud både för dig som vill komma igång med träningen och för dig som redan tränar regelbundet och vill fylla på med inspiration och kunskap. Alltid på dina egna villkor!
Genom FaR erbjuder vi dig 2 månader gratis och du får då obegränsad tillgång till hela vårt videobiblioteket med över 1300 klasser inom yoga, meditation, andning och funktionell träning.

Lär mer på yogobe.com

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad aktivitet för personer med Funktionsnedsättning (rullstolsburen, rullator)
Aktivitet på olika språk Engelska, Finska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 7-9 år, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

--Stockholm
Online, Online

Film

Skapad av
Yogobe AB (1)
Arrangörsinformation: På Yogobe erbjuder vi vägledning och videor online inom yoga, träning och hälsa. Våra klasser och program är framtagna med ledande experter och inkluderar certifierade yogalärare, sjukgymnaster, naprapater, personliga tränare, meditations- och mindfulnesslärare. Yogobe är en prenumerationstjänst och ett medlemskap ger obegränsad tillgång till vårt videobibliotek med över 1400 videos och fler än 40 olika träningsprogram. Vi vill vara ett stöd för att din träning i vardagen. Våra digitala klasser är allt från 10-90 minuter och gör det lättare att komma igång och skapa en välfungerande rutin. Exempel på våra mest populära träningsprogram: - Kom igång med träning - Kom igång med yoga - Kickstarta din puls - Yoga för cyklister - Yoga för löpare - Stärk din core på 30 dagar (Pilates) - Styrka Inifrån & Ut (Pilates) - Gravidträning - Mental energi - 30 dagar de-stress - Magbalans
Certifierad: Ja
Hemsida: www.yogobe.com
FaR-ansvarig E-post: miriam@yogobe.com
FaR-ansvarig Telefon: 0765964162
Reception: Finns ingen
Ordinarie kostnad per månad (kr): 189
Ordinarie kostnad per termin (kr): 499
Ordinarie kostnad per år (kr): 1899
FaR-erbjudande: 2 månader gratis Yogobe medlemskap