Sökmeny

Langhard Wellness - Dynamisk yoga i Vallentuna

Beskrivning

Dynamisk yoga på Harmoni i Vallentuna på tisdagar kl 19.

Dynamisk yoga är en fysisk yogaklass för styrka, balans och smidighet. Andningen guidar rörelserna och klassen avslutas med avslappning.

Dynamisk Yoga är ett samlande begrepp för hathayoga, där den minsta gemensamma nämnaren är man låter en rörelse gå in i en annan. I Hatha yoga är varje klass unik och varierar beroende på lärare och deltagare. Det innehåller både dynamiska rörelser och längre, djupare yogastretchar. Klasserna innehåller uppmjukande rörelser, kroppsställningar, andningsteknik, meditation samt avslappning.

Dynamisk yoga förenar kropp, själ, sinne och att vara här och nu. Rörelserna länkas samman med andningen. Alla kan utöva dynamisk yoga, man utgår alltid från var man är och kan just nu. Olika yogapositioner vävs samman till ett härligt, dynamiskt flöde.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Vallentuna
Fornminnesvägen 7B, 18632
Skapad av
Langhard & Co AB (11)
Arrangörsinformation: Träning på CrossFit Täby och Focus i Arninge, samt på Focus i Hägernäs Strand. Vi har yoga på Harmoni i Vallentuna och på Focus i Arninge.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: info@langhard.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-7710367
Reception: Ej bemannad
FaR-erbjudande: Ordinarie kostnad för 60 minuter personlig träning 690 kr. Ordinarie kostnad för 30 minuter personlig träning 390 kr. FaR ger 10% rabatt på ordinarie priser. Ledsagare följer med gratis på aktiviteterna.