Sökmeny

Body Joy - Body Pump

Beskrivning

BodyPump Ett komplett styrkepass för hela kroppen till musik. Vi tränar uthållighetsstyrketräning med hjälp av skivstänger. Vikten bestämmer du själv. Passar gammal som ung, vältränad som otränad. Varning! BODYPUMP kommer att förändra din kropp!

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Värmdö
Fenixväg 10, 134 44 Gustavsberg
Skapad av
Body Joy (15)
Arrangörsinformation: Det här är vi! Club Body Joy – Träningen du är värd Vår livsuppgift - Din livskvalitet Body Joy är inget gym. Inte en anläggning. Eller en svettig plats att lyfta skrot. Vi är en plats dit du kommer för att umgås tillsammans med dina nära, kära och kollegor. Och med oss. Vår ambition är att du ska sällskapa, njuta, ha roligt och släppa allt som innehåller ordet ”måste”. Kort sagt, att ge dig total bekymmersfrihet och se till att du alltid kommer att trivas hos oss. För du betyder väldigt mycket för oss. Vi vill hjälpa dig med att få din motivation att gå från " måstivation" till "lustivation". Vi finns för dig som vill träna i grupp eller individuellt, inomhus eller utomhus, intensivt eller lugnt. Vi har ett så brett utbud så att du ska kunna välja det som du behöver, vid varje träningstillfälle. Välkommen att hämta kraft och energi hos oss. Du hittar oss på övre plan ovanför Willys i Mölnvik och bredvid Vårdcentralen i Gustvsbergs hamn. Välkommen in till oss!
Certifierad: Ja
Hemsida: bodyjoy.se
FaR-ansvarig E-post: monica.ryberg@bodyjoy.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-57410260
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: 8-20
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 200
FaR-erbjudande: Fysisk aktivitet är idag en av de viktigaste friskfaktorerna för att utveckla och bibehålla en god hälsa. Fysisk aktivitet på Recept är ett motionsråd på recept på samma sätt som ett läkemedel. När du kommer till oss med ditt FaR-recept sätter vi oss ner och går tillsammans igenom en personlig hälsoplan som ger oss en bild av just dig och dina förutsättningar. Har du ett FaR-recept bjuder vi dig på inskrivningspremien som idag är 1390:- när du blir medlem. Boka ett kostnadsfritt besök hos oss på Body Joy 08-574 102 60. Tillsammans kommer vi fram till vilken form av fysisk aktivitet som passar dig bäst.