Sökmeny

Adolf Fredriks Fysiocenter

Beskrivning

Vi har den senaste moderna träningsutrustningen där du genom ditt "smart card" slipper komma ihåg alla inställningar och vikter. Du behöver bara fokusera på att utföra övningen. Data och statistik sparas så du och din tränare kan följa styrkeutvecklingen. Vår målgrupp är människor med träningsovana, medelålders och upp, dem som vill ha så effektiv träning på så kort tid som möjligt. Välkomna!

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ej ledarledd
Anpassad aktivitet för personer med Flerfunktionsnedsättning, Hörselnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Norrmalm, --Stockholm
Drottninggatan 114, 11360
Skapad av
Adolf Fredriks Fysiocenter (1)
Arrangörsinformation: Vi är en primärvårdsrehabilitering med sjukgymnaster och naprapater som skräddarsyr ditt träningsprogram efter dina behov och förutsättningar. Vi har den senaste moderna träningsutrustningen där du genom ditt "smart card" slipper komma ihåg alla inställningar och vikter. Du behöver bara fokusera på att utföra övningarna. Data och statistik sparas så du och din tränare kan följa styrkeutvecklingen. Vår målgrupp är människor med träningsovana, medelålders och uppåt samt dem som vill ha så effektiv träning på så kort tid som möjligt. Välkomna!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: anders@affysiocenter.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-6003670
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: 08.00 - 20.00 månd-torsd 08.00 - 18.00 fred 10.00 - 16.00 lörd
FaR-erbjudande: 2 950 per år